Hrajeme

nejvetší hity od 80 let až po současnost. Pop, rock, disco, prostě taneční hudbu pro všechny generace. Umíme také jazzové evergreeny a na přání zahrajeme i české lidovky. (Aktuální playlist)

Naše produkce je výběrem těch nejvetších hitů ze zahraničních a našich hitparád, je to party na celou noc se skvělým soundem a výbornými pěveckými výkony.

Kdo hraje v NextBandu >

 

 

Z historie

 

Oba hlavní protagonisté Jana a Jindřich jsou zkušení profesionální hudebníci. Zpočátku učinkovali u PKS (Pražské kulturní středisko) a později u Pragokoncertu (zahraniční angažmá). Muzikantsky se setkali v jedné špičkové profesionální taneční kapele a po několika letech společného účinkování, především v zahraničí, si založili vlastní kapelu „Relax Band“, která se zaměřila především na repertoir zahraničních hitparád.

V České republice byl „Relax Band“ vidět jen zřídka a když ano, hrál v hotelech se zahraniční klientelou. Pravidelně několik měsíců v roce v hotelu International v Dejvicích, dále v  klubech  Carioca, Savarin, Lucerna Music Bar, Hotel Intercontinental, Hotel Berlin – Maránské Lázně a další.

V roce 1989 kapela získala zajímavé kontrakty do zahraničí prostřednictvím agentury PanAgency (Dánsko), později Thom Berns Agency (Dánsko), která kapelu zastupovala i nadále.Ze zahraničních destinací učinkovala v Holandsku, Belgii, Rakousku, Německu, Finsku a od roku 1990 se orientovala na Norsko, kde strávila 10 velmi produktivních let. V Norsku kapela učinkovala formou dlouhodobých kontraktů především ve špičkových mezinárodních hotelech jako je Union Hotel – Geiranger, Rica Havna Hotel – Tjome, Rica Olrud Hotel – Hammar, Seaside restaurant – Hammar, Flekkefjord Hotel, Drangedal Turist Hotel, Morgedal Hotel, Hardangerfjord Hotel, Rauland Hotel, Dr. Holms hotel – Geilo, Highland Hotel – Geilo, Stavanger Airport Hotel, Gautefal Turisthotel, Ranten Hotel – Nesbyen a další.

Hosty kapely se často i nečekaně stávali významné osobnosti jako například norský princ Håkon (Rica Havna Hotel), norská princezna Märtha Louise (Ustaoset Hotel). V období zimní olympiády v Lillehammeru  1994 pravidelně účinkovali ve VIP restauraci (Hamar Seaside Restaurant) pro členy Olympijského výboru a celou řadu významných sportovců. Velmi zajímavá byla návštěva Eltona Johna (pražský hotel International) v počátcích jejich kariéry. Přišel tehdy ve slaměném klobouku, poslechl si svoji písničku Nikita a významně pokynul palcem vzhůru na kapelu …že je to ok :-))) na to se nezapomíná….

„Nejen významné osobnosti, ale především mnoho anonymních nadšených tváří na tanečním parketě to je to, bez čeho nemůžeme být, z čeho čerpáme další energii, a proč nás naše muzika stále baví“, říká Jindra…

V roce  2007 jsme přejmenovali kapelu  na „Next Band“ a následně ji rozšířili z původního tria o další výborné muzikanty.

Fotogalerie

Podívejte se na fotky z našich vystoupení. Posílejte nám vaše příspěvky. Rádi je zveřejníme.

O kapele

Co hrajeme, trochu z historie kapely,
kdo v NextBandu hraje a další informace...

Kontakt

+420 602 495 372

+420 608 883 696

email: info@nextband.cz